F.A.Q

F.A.Q

Har du frågor?

Våra vanligaste frågor

Här hittar du våra vanligaste frågor. Vi fyller hela tiden på med nya frågeställningar.

Vi levererar alla produkter gjorda innan kl 15.00 på en vardag samma dag om inget annat anges på produkten du beställer. Normalt bör du få din leverans dagen efter. Det kan ibland ta något längre tid för norra Sverige. Vi skickar en spårningslänk som du kan följa på din orderbekräftelse. Vi hänvisar till Postnords kundtjänst vid närmare frågor.

Kontrollera din skräppost, speciellt om du använder en adress som slutar på hotmail.com, live.se, msn.com.

Enligt lagen har du 14 dagars returrätt vid köp på nätet. Genom att handla hos oss så får du det förlängt till 30 dagar! Du som kund står för returfrakten. Produkterna får dock ej vara använda eller brukade. Viktigt är också att inga eventuella förseglingar är brutna. Kontakta oss innan du returnerar produkten på retur@112parts.com och invänta ett godkännande innan du returnerar. Så fort vi tagit emot paketet och godkänt returen återbetalar vi genast pengarna tillbaka.

Kontakta oss på reklamation@112parts.com och förklara så ingående du kan vad som är fel. Vi kommer att göra vårt absolut yttersta för att hjälpa dig. Observera att handhavande fel inte täcks av garantin. Vid en godkänd reklamation skickar vi ut en retursedel som du kan använda för att skicka tillbaka produkten, vi står för returfrakten.

Det är en väldigt viktig fråga, skärmens absolut känsligaste del är det tunna kablarna. Kontrollera att kablarna verkligen sitter i. Kontrollera även så inget är skadat på kablarna. Kom ihåg att aldrig forcera kontakten, den måste hamna rätt och man ska känna ett litet ”klick” när den hamnar i rätt läge.

När ni gör en retur där ni har ångrat ert köp eller velat byta vara, kommer vi debitera er fraktkostnaden från oss till dig. Vi återbetalar endast för produkternas värde och inte fraktkostnaden eller ytterligare kostnader för porto. Ni kan även se detta i våra ordervillkor

Efter att ni har angivit era uppgifter i kassan så skall det dyka upp olika betalningsalternativ som är tillgängliga just för dig. Vi erbjuder bland annat Klarna faktura, kort- & direktbetalning samt delbetalning med Klarna. Saknas några av betalningsalternativen eller att ni enbart kan välja kortbetalning, så kan det bero på att ni inte har angivit er folkbokföringsadress. Testa igen och skulle de mot förmodan inte fungera så rekommenderar vi er att kontakta Klarnas kundtjänst.

Din faktura kommer att skickas till dig så fort ordern är skickad från oss till samma e-postadress som du angav i samband med beställningen. Har du inte mottagit fakturan inom 1-2 arbetsdagar efter att du mottagit din order ber vi dig kontakta Klarnas kundtjänst genom deras hemsida.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Vi finns alltid här för att hjälpa till. Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort.

X