Hur fungerar det?

Vi ställer ut maskiner gratis.

Vi brinner för arkadmaskiner och har sett de otaliga fördelarna de kan ge till en verksamhet. Vår mission är att berika miljöer med nöjesfyllda upplevelser, oavsett om det handlar om en lobby, ett kontor eller en offentlig plats. När du väljer oss står vi för allt – från installation till service och påfyllning, allt helt kostnadsfritt. Vi tror på flexibilitet, så det finns ingen bindningstid. Om maskinen av någon anledning inte passar er, hämtar vi den utan extra kostnad. Låt oss tillsammans skapa minnesvärda upplevelser för dina besökare!

Vi delar på intäkterna

När det kommer till intäktsfördelningen har vi utformat en transparent och rättvis struktur. För maskiner som inte erbjuder direkta vinster delar vi intäkterna lika, 50/50. För de maskiner som erbjuder fysiska priser, snacks eller drycker, tar vi hänsyn till produktkostnader och påfyllning, och därför tillfaller 75% av intäkterna oss, medan du behåller 25%. Om du önskar bidra till en större orsak, erbjuder vi möjligheten att skänka din intäktsandel till välgörande ändamål. Som en gest av vårt stöd, matchar vi sedan med ytterligare 10% av vår intäktsandel till samma ändamål.

01Company Analysis

Besök vår hemsida och bläddra igenom vårt breda sortiment av maskiner för att hitta den som bäst passar din verksamhet. Om ditt val är en varuautomat, arrangerar vi ett kort möte där vi tillsammans går igenom och beslutar vilka specifika produkter som ska fyllas i automaten, för att säkerställa att den möter dina kunders behov och preferenser.

02Perfect Design

Innan maskinen installeras kommer vi på besök för att kontrollera och godkänna den tänkta platsen. Ett enkelt avtal undertecknas där våra ömsesidiga åtaganden klargörs. För er del innebär det att maskinen inte får flyttas och att den inkluderas i er försäkring mot eventuell stöld eller skadegörelse. Medan många av våra maskiner är direkt tillgängliga från lager för snabb installation, kan vissa behöva beställas särskilt och kan därför kräva en leveranstid på 6-8 veckor innan de är redo för installation.

03Happy Clients

När det är dags för leverans kommer vi med maskinen, ser till att den korrekt installeras och går noggrant igenom dess funktioner med personalen eller den som är ansvarig på plats. Med leveransen följer även en lathund, vilken klargör lösningar på vanliga problem som kan tänkas uppstå med maskinen. Under hela perioden maskinen finns hos er står vi för all service, underhåll och påfyllning av eventuella produkter. Och eftersom vi inte har någon bindningstid i vårt avtal, har ni alltid möjlighet att, om så önskas, be oss att hämta tillbaka maskinen.